Motocoasa benzina URALMASH 4200, 5 Accesorii, 52cc, motor 2 timpi, 6 CP, rosu

Motocoasa benzina URALMASH 4200, 5 Accesorii, 52cc, motor 2 timpi, 6 CP, rosu

Motocoasa benzina URALMASH 4200, 5 Accesorii, 52cc, motor 2 timpi, 6 CP, rosu
Motocoasa benzina URALMASH 4200, 5 Accesorii, 52cc, motor 2 timpi, 6 CP, rosu

Motocoasa Uralmash 4200, 6 cp, 5 accesorii incluse este proiectata sa functioneze intr-un mediu greu accesibil. Aceasta performanta se bazeaza pe cercetare si materialele din care este alcatuita sunt de cea mai buna calitate, alese meticulos pentru produsele CAMPION.
Motocoasele rusesti sunt recunoscute pentru fiabilitatea si rezistenta lor in timp,
dar si pentru puterea care le face sa se diferentieze net superior fata multe alte motocoase la pret similar de pe piata.
Modelul de motocoasa Ural-Mash este foarte rezistent si reusit, este un model foarte solicitat in Rusia si Ukraina dar si de catre clientii din Romania.
Motocoasa Ural-Mash de inalta calitate dispune de cilindru cromat si Smart Start (pornire usoara).
Motocoasele rusesti sunt recunoscute pentru fiabilitatea si rezistenta lor in timp,
dar si pentru puterea care le face sa se diferentieze net superior fata multe alte motocoase la pret similar de pe piata.
Modelul de motocoasa Ural-Mash este foarte rezistent si reusit, este un model foarte solicitat in Rusia si Ukraina dar si de catre clientii din Romania.
Motocoasa Ural-Mash de inalta calitate dispune de cilindru cromat si Smart Start (pornire usoara).

CARACTERISTICI GENERALE

 • Tip alimentare: Amestec Benzina cu Ulei
 • Tip motor: 2 timpi
 • Tip pornire: Demaror
 • Tip lucrare Profesional


SPECIFICATII TEHNICE

 • Capacitate cilindric: 52 cm³ (Proiectat pentru un consum optim la o putere mare)
 • Putere motor: 6 cp
 • Viteza maxima (rpm): 10000
 • Tip carburator: WALBRO
 • Greutate aproximativa: 7 Kg


ACCESORII INCLUSE

 • 1 x Motocoasa CAMPION GT/GX 4500
 • 1 x Disc cu 40T vidia
 • 1 x Disc 3T
 • 1 x Tambur cu fir si autocut
 • 1 x Fir pentru schimb
 • 1 x Ham Dublu
 • 1 x Trusa de montaj si intretinere
 • 1 x Bidonas pentru amestec

  Pornire, rodaj si intretinere corecta

  Motocositoare cu motor in 2 timpi


  Pentru motoarele in doi timpi este utilizat un amestec de benzina fara plumb și ulei de motor in doi timpi la un raport de 25ml ulei/1L benzina. Un amestec de combustibil care se realizeaza intr-un alt raport decat 25/1 poate deteriora motorul. Asigurați-va ca acest amestec de combustibil este realizat corect. Se poate folosi orice tip de ulei pentru motor in 2 timpi, adica si rosu si verde.


  Combustibilul pentru motoarele in doi timpi se poate separa. Inainte de fiecare utilizare, se agita bine containerul cu combustibil. Combustibilul depozitat se invechește. Nu amestecati mai mult combustibil decat va asteptati sa consume in decurs de o luna. 


  Pornirea motorului


  Se blocheaza acceleratia, se comuta contactul pe pozitia START.  


  Se amorseaza carburatorul.


  Se inchide clapeta de soc.


  Pentru inceput, se actioneaza demarorul 10-15 cm.


  Apoi se actioneaza demarorul folosind toata lungimea sforii pana la pornire.


  Dupa pornire, se deschide clapeta de soc, se accelereaza. Pentru oprire, se comuta pe pozitia Stop.


  Rodajul corect se face in sarcina usoara, adica se utilizeaza motocositoarea fara exagerari. Dupa 2-3 rezervoare de benzina consumate in acest fel, rodajul e gata. Nu se lasa la relanti timp indelungat din cauza arderii incomplete si al riscului de a se depune calamina pe piston.


  Pentru a opri motorul, mutați comutatorul de alimentare în poziția STOP.


  DEPOZITAREA SI INTRETINEREA

  Daca nu folositi motocositoarea o perioada indelungata, este foarte important sa urmam cativa pasi:

  - golim rezervoarele de ulei si benzina intr-un spatiu aerisit si ventilat;

  - demontam accesoriile;

  - curatam foarte bine motocositoarea, filtru de aer si nervurile;

  - depozitam motocositoarea intr-un loc uscat si sigur, de preferat in cutia ei;

  - ne asiguram ca nu au acces la ea persoane neautorizate;  La prima întrebuinţare a utilajului: Se solicită persoanelor de specialitate explicaţii referitoare la funcţionarea în siguranţă – sau se participă la un curs de instruire. Inainte de utilizarea motocoasei dumneavoastră trebuie să vă familiarizaţi cu utilajul, să citiţi temeinic instrucţiunile de utilizare şi urmăriţi indicaţiile de siguranţă din acestea şi să vă adresaţi direct celui mai apropiat distribuitor autorizat dacă aveţi întrebări.

  Minorilor nu le este permisă folosirea utilajului – cu excepţia tinerilor peste 16 ani care se instruiesc sub supraveghere.

  Copiii, animalele şi persoanele privitoare trebuie să păstreze distanţa. În cazul neutilizării utilajul se va depozita în aşa fel încât să nu pună în pericol nici o persoană. 

  Motoutilajul se va asigura împotriva accesului neautorizat. Utilizatorul este responsabil pentru accidentele sau pericolele apărute faţă de alte persoane sau de lucrurile aparţinând acestora.

  Motoutilajul va fi înmânat sau împrumutat numai acelor persoane care au cunoştinţe despre modelul respectiv şi utilizarea lui – întodeauna se va înmâna şi manualul de utilizare.

  Persoanele care folosesc utilajul trebuie să fie odihnite, sănătoase şi în bună formă fizică

  După administrarea de alcool, medicamente care influenţează capacitatea de reacţie sau droguri nu este permisă utilizarea utilajului.

  Nu se poartă îmbrăcăminte care se poate agăţa de lemn, mărăciniş sau de piesele utilajului care se găsesc în mişcare. Nici şaluri, cravată şi bijuterii. Părul lung se va strânge şi proteja (batic, şapcă, cască etc.). Îmbrăcămintea trebuie să fie adaptată scopului şi să fie confortabilă. Costumul nu trebuie să fie lejer – costum combinat, fără manta de lucru.

  Pentru siguranta si sanatatea dvs, purtati manusi, ochelari, masca si casca de protectie

  Nu alimentaţi atâta timp cât motorul este încă fierbinte – combustibilul se poate revărsa – pericol de incendiu! Capacul rezervorului se deschide cu atenţie pentru ca suprapresiunea să scadă încet iar combustibilul să nu se reverse. Alimentarea se va executa numai în spaţii bine aerisite. Dacă s-a revărsat combustibil, curăţaţi imediat motoutilajul – combustibilul nu trebuie să atingă îmbrăcămintea, altfel aceasta se va schimba imediat. După alimentare capacul rezervorului se înşurubează cât mai strâns posibil.

  Utilajul nu se va utiliza cu apărătoarea avariată sau cu discul mobil uzat (dacă inscripţia şi săgeţile nu mai sunt lizibile)

  Motoutilajul va fi operat numai de către o singură persoană – pe o circumferinţă de 15 m nu trebuie să se găsească alte persoane – nici la pornire – în urma obiectelor antrenate în mişcare centrifugă – pericol de rănire!

  Asiguraţi întotdeauna o poziţie sigură şi stabilă. Lucraţi numai din poziţie verticală, niciodată nu vă poziţionaţi în locuri

  instabile, pe o scară sau pe o platformă de lucru.

  Motoutilajul produce gaze otrăvitoare de îndată ce motorul este în stare de funcţionare. Aceste gaze sunt inodore şi invizibile şi conţin hidrocarburi nearse şi benzol. Nu lucraţi niciodată cu motoutilajul în spaţii închise sau slab aerisite – chiar şi în cazul maşinilor cu catalizator. Opriţi de îndată lucrul dacă prezentaţi stări de greaţă, dureri de cap, tulburări de vedere (deex. micşorarea câmpului vizual), tulburări de auz, ameţeli, scăderea capacităţii de concentrare – aceste simptome pot fi provocate printrealtele de concentraţii prea mari de gaze de ardere – pericol de accident!

  Nu fumaţi în timpul utilizării sau în apropierea motoutilajului – pericol de incendiu! Din sistemul de combustibil pot să apară vapori de benzină inflamabili

  Nu lucraţi niciodată fără apărătoarea corespunzătoare pentru utilaj şi unealta tăietoare – în urma obiectelor antrenate în mişcare centrifugă pericol de rănire!

  Verificaţi terenul: Obiectele dure–pietre, piese metalice etc pot fi antrenate în mişcare centrifugă – pericol de rănire! – şi pot avaria unealta tăietoare precum şi alte obiecte (de ex. autovehiculele parcate, geamuri) (avarierea materialelor). Antentie sporita la posibile animale ascunse in vegetatie.

  Verificaţi unealta tăietoare metalică după orice atingere cu obiecte dure (de ex. pietre, bucăţi de stâncă, piese metalice) (de ex. existenţa fisurilor şi deformărilor). Bavurile şi alte aglomerări vizibile de material se vor îndepărta (recomandabil cu o pilă), deoarece acestea se pot desprinde oricând în timpul funcţionării şi ulterior pot fi antrenate în mişcare centrifugă – pericol de rănire!

  Executaţi întreţinerea motoutilajului la intervale periodice. Se vor efectua numai lucrările de întreţinere şi reparaţii descrise în manualul de utilizare. Toate celelalte lucrări vor fi executate de către serviciul de asistenţă tehnică.

  Discurile de tuns iarba, cuţitele de defrişat şi de tocat trebuie utilizate împreună cu o centură (de umăr sau pentru ambii umeri).Discurile fierăstrău se utilizează împreună cu o centură dublă de umeri cu dispozitiv de desfacere rapidă.

  Firul tăietor nu se va înlocui cu sârmă de oţel – pericol de rănire!

  La întrebuinţarea uneltelor tăietoare metalice (discul de tuns iarba, cuţitul de defrişat, cuţitul tocător, discul fierăstrău) apare pericolul de recul atunci când unealta atinge un obstacol dur (trunchi de copac, creangă, ciot de copac, piatră sau similar). Ca urmare utilajul va fi antrenat înapoi – în sens contrar sensului de rotaţie al uneltei.

  Acestea sunt doar cateva indicatii, dar măsuri speciale de siguranţă se impun la utilizarea acestui motoutilaj, deoarece se lucrează cu o turaţie foarte mare a uneltei tăietoare.

  Manualul de utilizare se va citi în întregime, cu atenţie, înainte de punerea în funcţiune şi se va păstra în siguranţă

  pentru a fi utilizat ulterior.

  Utilajul de cosit nu este o jucarie si nerespectarea instrucţiunilor de utilizare prezintă pericol letal!

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
 
 
 
 
Captcha

Motocoasa benzina URALMASH 4200, 5 Accesorii, 52cc, motor 2 timpi, 6 CP, rosu

 • Producător: MxM
 • Cod produs: Motocoasa URALMASH 4200, 6 CP, 5 accesorii incluse
 • Disponibilitate: În Stoc
 • 603,90 Lei
 • 549,00 Lei
 • Fără TVA: 549,00 Lei
Livrare oriunde in tara
Comenzile se expediază doar după confirmare telefonică

 

 • Produsul ajunge la tine in 48 de ore.
 • Livrare in orice localitate din tara
 • Retur Gratuit pentru orice motiv
 • Pentru comenzi telefonice sunati la 0770 11 23 23
 • Ne puteti contacta si pe Whatsapp.

Ai o intrebare? Contacteaza-ne

603,90 Lei 549,00 Lei

Livrare gratuita

Plaseaza acum o comanda de minim 1000 de lei si vei avea livrarea gratuita

Returnare in 14 zile

Cumpara linistit! Daca produsul nu iti place, il poti returna in 14 zile de la data comenzii

Cumparaturi securizate

Cumpara fara griji, intrun mediu controlat si securizat

Suport Clienti

Daca ai o problema cu comanda ta, ne poti contacta si o vom rezolva in cel mai scurt timp posibil.