Dispozitiv decupat gogosi, plastic, rosu
Decupator/cutter/ matrita gogosi
DESCRIERE PRODUS:
Decupator gogosi rotund
Material: plastic ABS de calitate alimentara
Culoare: rosu- visiniu
Dimensiuni: inaltime- 6,5cm, diametrul alveola gogoasa – 8cm, inaltime alveola gogoasa – 3cm
Non toxic, nu se deformeaza, sanatos si sigur
Antiaderent si reutilizabil
Inainte de prima folosire trebuie spalat cu detergent de vase si apa
Nu se spala in masina de spalat vase
Origine: China
DECUPATOR GOGOSI- UTILIZARE:
Cu ajutorul decupatorului pregatirea gogosilor traditionale, acasa, devine o treaba foarte usora si distractiva
Puteti folosi cu usurinta matrita pentru a taia forme rotunde, perfecte, de aceiasi dimensiune pentru a realiza gogosi gustoase ce vor impresiona pe toata lumea. Este o operatiune simpla si aluatul de gogosi nu se va lipi de mainile dumneavoastra
Decupatorul pentru gogosi va ajuta sa economisiti timp in bucatarie si sa faceti gogosi mai gustoase
Este perfect pentru utilizarea in bucataria de acasa, in industria de catering, in restaurante
Usor de curatat: dupa utilizare, decupatorul se scufunda in apa calda cu sapun si se spala usor cu o carpa moale
Poate fi folosit si pentru decuparea prajiturilor, a alutului de fursecuri sau biscuit, a aluatului de patiserie si chiar a painii
Avantajul folosirii decupatorului pentru gogosi : aluatul de gogosi este taiat la dimensiuni exacte si identice, ceea ce va face ca prajirea sau coacerea gogosilor sa se faca uniform pe ambele parti
RETETA DE GOGOSI TRADITIONALE:
Ingrediente:
500 g faina
2 galbenusuri
350 ml lapte
2 pliculete zahar vanilat
un praf de sare
coaja de lamaie
1 lingura zahar
30 g drojdie proaspata sau 10 g drojdie uscata
10 g zahar pudra vanilat
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Se amesteca drojdia cu lingura de zahar si cu laptele caldut si se lasa un pic, pana face spuma. Apoi se bate bine cu galbenusurile si cu 300 g faina cu ajutorul unui mixer.
Se adauga sarea, zaharul vanilat, coaja de lamaie si restul de faina. Se framanta pana se obtine un aluat elastic si moale
Se lasa la dospit 30 min.
Pe un blat tapetat cu faina se intinde aluatul pentru gogosi, de grosimea unui deget
Cu ajutorul decupatorului de gogosi se taie aluatul in forme si se pune in tava
Aluatul pentru gogosi se mai lasa pe tava la dospit 10 min
Se incinge bine uleiul si se pun gogosile in uleiul fierbinte, la foc mic
Se intorc pe o partea si pe cealalta si cand devin aurii se scot pe servetele absorbante, se scutura usor si se pun intr-un bol si se presara cu zahar pudra vanilat cat sunt inca fierbinti.
SATISFACTIA CLIENTULUI:
Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica "IMPRESII SI COMENTARII" simtiti-va liberi sa ne transmiteti i