Aparat pentru vidat Hausberg HB-2650, uscat și umed, pungi si caserole, latime maxima pungi 30cm
Aparat pentru vidat Hausberg HB-2650
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
– vidarea mareste perioada in care alimentele pot fi stocate de aproximativ 3-4 ori;
– economiseste spatiu in frigider;
– ambalarea se poate face si pentru produsele fragile.
*Caracteristici:
– Functie: Punga vidat uscat si umed;
– Pompa cu impuls – utilizat numai cu punga pentru vidat;
– Buton oprire;
– Dimensiuni recipient: 37,5×17,5×7,2cm;
– Latime fir incalzaitor: 2,0mm;
– Latime punga: 30cm(Max);
– Viteza de vodare: 3,5L/min.